Arcus Roosendaal B.V.
PRINT DEZE PAGINA

BEDRIJFSPROFIEL

De diensten van ons bouwbedrijf uit Roosendaal

Arcus Roosendaal is opgericht in 1986. .

De kern van ons bouwbedrijf uit Roosendaal vormt zich uiteraard rondom aannemerstaken. U bent bij ons aan het juiste adres voor nieuwbouw, verbouw en onderhoudswerken. Ook renovatie, aanbouw en woningaanpassing kunnen wij voor u uitvoeren.

Vakmanschap, klanttevredenheid en garantie is wat wij onze opdrachtgevers bieden. Continue worden door bouwbedrijf Arcus Roosendaal B.V. innovaties in bouwmethoden bewaakt en ons eigen gemaakt. Dit doen wij vooral met een vaste kern van onderaannemers en leveranciers welke  allen gecertificeerd zijn op hun vakgebied. Dit geeft Arcus Roosendaal B.V. en onze opdrachtgevers immers een professioneel maar zeker ook een vertrouwd gevoel. Naast de uitvoering van het werk, is een intensief contact met de opdrachtgever over de voortgang voor alle partijen van essentieel belang en dus voor ons vanzelfsprekend. Op die manier leveren wij altijd het gewenste resultaat aan onze opdrachtgevers.

Onze garanties

Met onze gemotiveerde vakmensen leveren wij van bouwbedrijf Arcus uit Roosendaal kwaliteitswerk tegen een eerlijke prijs. Vaste prijsafspraken behoren tot onze garanties, net zoals professionaliteit. Wij brengen onze opdrachten altijd tot een goed eind. Tevredenheid van de klant staat daarbij voorop. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om vakkundig aanneem- en bouwwerk af te leveren, zodat u altijd precies krijgt wat u wenst. Daarbij komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Niet qua prijs, maar ook niet wat betreft het uiteindelijke resultaat: dit zal altijd professioneel gedaan en van uitstekende kwaliteit zijn. 

Arcus Roosendaal B.V. is aangesloten bij de Stichting BouwGarant, zodat in principe alle opdrachten kunnen worden uitgevoerd onder de zgn. VerBOUWgarantie.

Contact

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Neem dan gerust contact met ons op.
Een enthousiast team staat voor u klaar om geheel vrijblijvend uw plannen te bekijken, u te adviseren en mogelijk bij te staan in een zgn. vergunningsprocedure.

Een offerte maken wij graag voor u op. Deze is geheel vrijblijvend en leidt tot geen enkele verplichtingen. Toch hebben wij goede hoop dat u met ons in zee zult gaan, want ons bouwbedrijf uit Roosendaal kent zeer scherpe prijzen. Ondervind het zelf en vraag direct een offerte aan!

Voor vrijblijvend contact, ook in de avonduren is er altijd een medewerker bereikbaar op het telefoonnummer: 06 24689329